Wandpanelen gieten

Gegoten wandpanelen…wat moet u zich daar nu bij voorstellen? Heel eenvoudig eigenlijk: het patroon van uw gietvloer laat u simpelweg doorlopen op uw muur. Niet alleen zorgt dit voor uniformiteit, ook zorgt het voor een exclusief en stijlvol interieur. Ook kunt u ervoor kiezen om in plaats van een gietvloer alleen gegoten wandpanelen aan te brengen. Of wat te denken als achterwand in uw keuken?

Wandpanelen gieten op Dibond platen

Wandpanelen gieten doen wij op Dibond platen. Met behulp van deze platen kunnen wij de wandpanelen in verschillende diktes voor u realiseren (3, 4, 6 of 8 millimeter, net wat uw voorkeur heeft). Het wandpaneel gieten gaat vervolgens net als bij de gietvloer: Eerst brengen we de primer aan, dan de onderlaag en de bovenlaag. Al onze wandpanelen gieten wij af met onze speciaal ontwikkelde coating.

Afmetingen wandpanelen

Wandpanelen zijn gemiddeld 3 meter lang en 1,5 meter breed. Wilt u een groter wandpaneel? De maximale afmetingen van wandpanelen zijn 5 meter lang en 2 meter breed.

Wandpanelen plaatsen

Wij leveren de wandpanelen graag bij u thuis af, maar wij plaatsen deze niet. Het plaatsen van de wandpanelen is een vak apart. Hier kunt u dus het beste een timmerman voor inschakelen.

Plinten voor uw vloer

Ontzettend populair tegenwoordig is de keuze voor uw plinten in dezelfde kleur als uw vloer. Dit doen wij door wandpanelen in stroken te verzagen tot plinten. Zo fabriceer je plinten in dezelfde kleur als uw vloer. Plinten zijn standaard 6 millimeter hoog, maar lager of hoger kan natuurlijk ook.


Toepassing wandpanelen

Nog een mogelijkheid is het verlijmen van foto’s op een paneel of een print van een kindertekening die u dierbaar is. en deze af te gieten met onze eigen PU-coating. Deze coating zorgt ervoor dat een wandpaneel overal geplaatst kan worden; bijv in de badkamer, of buiten in de tuin als achterwand van uw terras.

Het grote voordeel van een wandpaneel is dat:

  1. deze in korte tijd voor u gerealiseerd kan worden;
  2. wij de panelen pre-fab in onze werkplaats maken, dus geen rommel bij u thuis heeft;
  3. ze kunnen binnen en buiten gebruikt worden.

Benieuwd naar meer voorbeelden? Bekijk ons portfolio.

Wandpanelen met dezelfde print als uw gietvloer
Wandpanelen krijgen dezelfde bewerking als het ingieten van een gietvloer
Wandpanelen ingieten