De mensen van Flowing Art

De oprichter van Flowing Art is Jaap Blokhuis. In 2007 is Flowing Art van een eenmanszaak uitgegroeid tot een bv. Al 30 jaar houdt Jaap zich bezig met het ingieten van wandpanelen, tafel- en barbladen. Sinds kort behoort ook het ingieten van persoonlijk gietwerk tot de mogelijkheden.


Gietkunst

Cor de Schrijver werkt samen met Jaap. Cor giet met hars en maakt op die manier unieke kunstwerken. De glanzende eindlaag is goed bestand tegen koffie- en wijnvlekken.


Flowing Art onderscheidt zich door exclusiviteit

Flowing Art is anders dan andere bedrijven. Misschien is het wel het exclusieve karakter van de wandsystemen en tafel- en barbladen. Of de unieke en speciale polyurethaan coating die Flowing Art zelf heeft ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat onze producten niet verkleuren en u een wandsysteem of meubelstuk krijgt dat slijt- en krasvast is.

Flowing Art staat voor kwaliteit. Onze meubels zijn authentiek en vervaardigen wij door echt ambachtswerk. Momenteel zien we ruw en onbewerkt hout in bijvoorbeeld een vloer of tafel dit jaar veel terugkomen in interieurs. Door uw houten meubels met onze polyurethaan toplaag te laten begieten, verkleuren ze niet en beschermt u ze tegelijkertijd. Zo volgt u dus de laatste trends zonder u druk te hoeven maken over het onderhoud van uw meubels of vlekken als u bijvoorbeeld per ongeluk koffie of wijn morst.

Kunstzinnige gietschilderijen met behulp van een kitkoker
Design meubels - bijzettafel begoten met polyurethaan coating