Gietkunst

Gietkunst

Jaap werkt samen met ‘freelance-kunstenaar’ Cor de Schrijver. Zijn specialisatie is ‘nat-in-natgietwerk’. Daarmee maakt hij gietkunst, zoals kunstzinnige gietschilderijen, tekeningen of patronen met behulp van een kitkoker. Met de kitkoker richt Cor zich op de details.

Persoonlijke eigendommen ingieten

Behalve vloeren, wandpanelen, tafelbladen of meubels kunt u ook persoonlijke spullen laten ingieten. Wat dacht u van die ene speciale kindertekening die u op Moederdag van uw dochter kreeg? Of de voetbalschoen van uw zoon, tijdens dat beslissende toernooi tegen de koploper? Wellicht de bladeren of kastanjes die u in het park verzameld heeft op een mooie herfstdag?

Door gietkunst een mensenleven lang bewaard

Zulke dierbare objecten maakt Flowing Art door ingieten tot ware kunstwerken. Hierdoor zorgt u ervoor dat deze mooie herinnering een mensenleven lang bewaard blijft! Het object wordt door ingieten namelijk beschermd, omdat het van zuurstof afgesloten wordt. Daardoor gebeurt er niets meer mee en kan het dus ook niet vergaan. Ook de kleuren van uw persoonlijke kunstwerk blijven door het ingieten onaangetast. Meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze gietkunst.

kruk3
Flowing Art kan ongeveer alles ingieten wat u wilt
Ingieten tapijt voor een speciaal interieur