Design meubels van Flowing Art

Bent u op zoek naar design meubels die nog origineler zijn dan die van een gerenommeerd designer? Wilt u exclusieve design meubels die niemand anders heeft? Bekijk dan de design meubels die Flowing Art aanbiedt op de website.

Naast gietvloeren is Flowing Art namelijk ook gespecialiseerd in polyurethaan begieten van meubels. Pardon? Polyurethaan begieten van meubels dus, waarbij we dezelfde hars gebruiken om de meubels in te gieten als bij een gietvloer.


Waarom zijn de design meubels van Flowing Art zo uniek?

Het polyurethaan begieten van meubels is nog een onbekende vorm van meubeldesign. De hars die we gebruiken voor gietvloeren, gebruiken we ook voor onze design meubels. Hierdoor ontstaan unieke meubels die Flowing Art in verschillende stijlen voor u kan afwerken. Of u nu op zoek bent naar moderne, klassieke of vintage meubels, Flowing Art maakt in overleg met u uw design meubels precies op maat zodat ze perfect aansluiten op uw interieur.

Eettafel_5mlang_epoxyhoogglans_afgewerkt
kruk3

Design meubels niet voor iedereen

Onze design meubels zijn uniek, exclusief en echt handwerk. Kiest u een van onze design meubels dan weet u zeker dat er niemand anders is, die hetzelfde meubelstuk heeft. Zowel zakelijke klanten (bijvoorbeeld architecten en kantoren) als consumenten nemen onze design meubels af. Omdat u de keuze heeft uit veel verschillende meubels zoals kasten, dressoirs, tafels en stoelen, zit er altijd wel iets bij wat bij u en uw interieur past.

Afhankelijk van uw budget en uw wensen kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Vanuit onze specialisatie met het gieten van vloeren, wandpanelen en meubels, kunnen wij veel verschillende effecten toepassen bij de afwerking van uw design meubels. Wilt u liever een onbewerkt meubelstuk? Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Een greep uit onze afwerkingen:

  • Design meubels bewerken met glitters: Dit zijn meubels die werkelijk schitteren met alle kleuren van de regenboog. Ze zijn echte blikvangers en uw vrienden en kennissen weten niet wat ze zien als ze bij u langskomen.
  • Design meubels bewerken met een polyurethaan beschermlaag: door uw designmeubels af te werken met polyurethaan, krijgt uw meubelstuk een extra beschermlaag zodat deze niet beschadigt. Gooit u dus per ongeluk een glas wijn of koffie om op uw tafel, dan is dit geen enkel probleem. Een groot ander voordeel van de polyurethaan beschermlaag is dat uw meubels kleurecht en krasvast blijven.
  • Design meubels ingieten: Jaap heeft een keer borden en bestek bij het begieten van een tafel er gewoon bij in gegoten: Dat is nog eens bijzonder tafelen. 

Er zijn nog veel meer afwerkingen voor uw design meubels mogelijk. Bekijk ons huidige assortiment op de website. Let op, deze meubels hebben wij zelf ingekocht en bewerkt. Onze design meubels zijn uniek en kunnen niet nabesteld worden. Op = op!